A NÖVÉNYKERÍTÉS ELŐNYEI

A növénykerítés olyan alternatívát jelent a térelválasztásra, ami nem csak szép és üde, hanem a bezártság kellemetlen érzését is teljesen mellőzi. A telepített borostyán falak kiválóan és egyszerűen telepíthetők a teraszokon és a tetőteraszokon, de a terek elválasztására is kiváló lehetőséget biztosítanak.

A növénykerítés telepítése egyszerű és gyors. Nagyságától függetlenül rövid idő alatt felépíthető, az alapul szolgáló konstrukció könnyedén felfuttatható a megfelelő borostyánnal.

Fontos megjegyezni, hogy a fém konstrukció borítása előnevelt borostyánnal történik, így nem kell hónapokat vagy akár éveket várnia, hogy a borostyán teljesen beszője a fémrácsot. Ennek a módszernek köszönhetően az új tulajdonos szinte azonnal élvezheti a növénykerítés által biztosított látványt.

Mivel a borostyán sűrű szövésével teljesen beborítja a rácsszerkezetet, így a fémrészek egyáltalán nem láthatóak. A maximális takarásnak köszönhetően a látvány magáért beszél.

EZÉRT IMÁDJUK A BOROSTYÁNKERÍTÉST

A borostyánkerítés megoldja a városi lakóházak egyik nagy problémáját... A városban sajnos hiányt szenvedünk zöldövezetből, és ez sajnos még a kertes házakra is jellemző. Sokszor túl kicsi az udvar és a kert, így nem tudunk megfelelő zöldövezetet kialakítani.

A probléma megoldása a növénykerítés, hiszen nem foglal el újabb területet, csupán a már meglévő kerítés helyére vagy közvetlenül mellé kell telepítenünk.

A növénykerítés a természetközeliség érzetét hozza el, ami javítja az általános közérzetünket és közvetett módon javítja az egészségi állapotunkat. A borostyán kiváló oxigéntermelő növény, ami segít dúsabbá varázsolni kertünk levegőjét, illetve segít csökkenteni a szálló por koncentrációját.