Video

A magánéletünket, a családi életünket igyekszünk megóvni a kíváncsi szemek elől, nemigen vágyunk arra, hogy a békés hétvégék alatt a reggelt azzal kezdjük, hogy a szomszéd pontos ismerteket szerezzen az aznap készülő menüről.

Ugyanis a tavasz megérkezésével egészséges ösztönből vezérelve szeretünk kint tartózkodni a kertben; jókat kertészkedni , sütni- főzni és baráti társasággal nagyokat partizni.

Legtöbb esetben erős kerítéseket, várszerű építményeket emelünk a házunk telekhatárára, hogy a kíváncsiskodó szemek elől biztonságban érezzük magunkat, és ha úgy tetszik, akkor bugyiban flangálni.

De az épített betonkerítés sokszor beszűkíti a teret és legtöbbször levegőtlenné teszi a házunk környezetét. Nem beszélve róla, hogy micsoda erőfeszítések árán lehet egy kőműves brigádot megfogadni, hogy a vágyott kerítés odakerüljön a kijelölt helyére. Arról még említést sem teszek, hogy ez mennyi macerával jár, mert az építőipar sajnos nem arról híres, hogy pontos, határidőre dolgozó szakma.

A megoldás azonban itt van karnyújtásnyira, az acélkerítésre felfuttatott borostyán kerítés elemekben. Legfeljebb három nap egy kerítés ültetése és mindenki élvezheti a mindennapjait anélkül, hogy frászt kapna a kerítés építésétől.

Gyors, hatékony megoldás és csodás zöld környezetet ad. Hűti az udvart, a kertet a nagy növényanyag. Öröm kint lenni nyáron, és ami a legfontosabb, hogy évi két alaklommal kell vele csak foglakozni (metszeni).